Kampanj

Tråkig källare blir värdefull boyta när fukten är borta.

Arid garanterar en torr innemiljö, utan källarlukt, fuktpåslag och påväxt av mögel. Vi löser problemet med uppstigande markfukt utan att gräva. Utan att förstöra din trädgård och utan att störas av väder och vind. Allt arbete görs på insida vilket innebär att vi även kommer åt fukten som kommer upp under huset, där grävmaskinen aldrig kommer åt.

Fuktproblem handlar om mycket mer än pengar.

Att ha fuktproblem i källare eller suterrängplan kan både vara otrevligt och försvåra ett effektivt utnyttjande av bo- och biytor. Det välbehövliga tonårsrummet får skjutas på framtiden och drömmen om ett hemmaspa får förbli just en dröm. Ett annat, indirekt, fuktproblem drar ner värdet på ditt hus.

Men ännu värre är att fuktproblem i hemmet kan innebära stora hälsorisker. Det finns idag många undersökningar som visar att allergier, luftvägsinfektioner och kronisk trötthet, särskilt hos barn, är väsentligt vanligare hos människor som vistas i byggnader med fuktproblem och mögel än hos resten av befolkningen.

Torr källare till hösten.

Installationen går normalt på en dag och effekterna börjar märkas redan inom en månad. Inom 90 dagar har du ett garanterat resultat. Med hjälp av elektroder i väggarna driver vi ut fukten samma väg som den kom in, genom porerna (kapillärerna) i betongen, och ser till att den stannar där den inte kan göra någon skada.  En väldokumenterad och etablerad metod med ca 500 installationer bara i Sverige.

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri konsultation och en prisuppskattning så kan din källare vara torr till skolstart.

 Se Arid på Äntligen Hemma.

Meter Television och Äntligen Hemma har följt en av våra installationer i Stockholmstrakten under sex veckor. Martin  Timell tittar på vår metod som bygger på att man kan leda bort fukt ur husgrunden utan att behöva gräva upp runt huset och dränera. Tisdagen den 24 maj kl 20 presenteras resultatet i Äntligen Hemma på TV4. Missa inte det om du tvekar mellan Arid och att gräva.